Top verkopers

per pagina
 • € 2,95

  De Frisia Tulband kant en klaarmix is een echte topper in het Frisia assortiment. Eenvoudig en snel maakt u de lekkerste Tulband. Door er 150 gram zuivere amandelspijs door te kneden maakt u de tulband nog voller van smaak! Wordt geleverd in een verpakking van 800 gram.  Voor voedingswaarden en recepten, scroll naar beneden

  € 2,95
 • € 4,95

  Deze bittere amandelspijs, ofwel bitterspijs, van is speciaal gemaakt voor het bakken van bitterkoekjes of andere lekkere bakgerechten. Echte bakkerskwaliteit!  Bitterspijs wordt geleverd in een verpakking van 500 gram.  Voor voedingswaarden en recepten, scroll naar beneden.

  € 4,95
 • € 3,95

  Ambachtelijk bereidde doppinda's, vers uit eigen oven. Als u deze pinda's hebt geproefd, koopt u ze nooit meer elders. Lekker doppen met het gezin, heerlijk! Scroll naar beneden voor voedingswaarden en recepten.

  € 3,95
 • € 1,95

  Rozijnen zijn gedroogde druiven. Ze worden niet gezoet, want rozijnen zijn al zoet van zichzelf. Een erg gezond snoepje voor de kids, ze houden er allemaal van!  Deze verpakkingen bevatten 9 doosjes met leuke opdruk voor de kinderen. 100% puur natuur. Voor voedingswaarden, scroll naar beneden. 

  € 1,95
 • € 4,95

  Bakkerskwaliteit !! Zuivere amandelspijs is een mengsel van amandelen en suiker en wordt gebruikt in gevulde speculaas, boterletters enz. Amandelspijs wordt geleverd in een verpakking van 500 gram.  Voor voedingswaarden en recepten, scroll naar beneden.

  € 4,95
 • Gezonde cashewnoten Onze cashewnoten zijn niet alleen lekker, maar ook nog eens erg gezond. We hebben voor u de beste kwaliteit cashewnoten geselecteerd. Ze zijn heerlijk rauw te eten, bijvoorbeeld door het ontbijt. De meeste mensen kiezen voor de gebrande variant, gezouten of ongezouten.  Voor meer informatie over cashew en gezondheid, recepten, blogs en...

  € 4,50
 • € 1,80

  Een goede start van de dag met havervlokken en een rijke vulling van zaden, pitten, zuidvruchten en cosos. Ongezoet! Heerlijk met wat yoghurt, te combineren met bijvoorbeeld rozijnen en een handje rauwe noten. Ontbijten als een koning(in)! 100% natuurlijk en ongezoet. Voor voedingswaarden en recepten, scroll naar beneden.

  € 1,80
 • € 3,91

  Gepelde Californische walnoten. Heerlijk van smaak en gezond! Walnoten bevatten veel goede vetten en zijn daarom goed voor het brein. Verder werken walnoten cholesterol verlangend!  Gebruik walnoten eens door uw salades, brood, muesli, granola of andere gerechten.  Onbewerkt, puur natuur!  Voor recepten en voedingswaarden, scroll naar beneden. 

  € 3,91
 • € 5,40

  Een heerlijke mix van luxe noten die al het goede van noten in zicht heeft! Cashews, macadamia's, amandelen en pecannoten. Een handje van deze mix en de "schijf van 5" is compleet!  100% natuurlijk, gebrand op een plantaardige olie, vers van onze markt bij u thuis.  Met of zonder zout? Geef hieronder uw voorkeur aan.  Voor voedingswaarden en recepten,...

  € 5,40
 • € 2,95

  Donkere of ongezwaveld abrikozen zijn zoet van smaak en zijn rijk aan vezels, kalium en vitaminen. Ongezoet, dus een gezonde snack voor iedereen of heerlijk in uw gerechten.  Scroll naar beneden voor voedingswaarden en recepten.

  € 2,95
 • € 1,75

  De Sportmix is een heerlijke mix van vers gebrande pinda's en rozijnen. Altijd ongezouten. Lekker voor bij de borrel of gewoon op tafel met het gezin, studie of na het sporten! Voor voedingswaarden en recepten, scroll naar beneden.

  € 1,75
 • € 2,95

  Walnoten in dop van eigen bodem! Leuk om te kraken, lekker om te eten en nog gezond ook! Walnoten bevatten veel goede vetten en zijn daarom goed voor het brein. Verder werken walnoten cholesterol verlangend!  Onbewerkt, puur natuur!  Wordt geleverd in een verpakking van 400 gram. Voor recepten en voedingswaarden, scroll naar beneden. 

  € 2,95
 • € 2,95

  Gedroogde vijgen zijn heerlijk zoet van zichzelf (geen toegevoegde suikers) en dus als gezonde vervanger voor snoep te gebruiken. De vijg is gezond door zijn hoge gehalte aan vezels, kalium, calcium, mangaan en vitamine B6. Voor voedingswaarden en recepten, scroll naar beneden.

  € 2,95
 • € 1,40

  Rozijnen zijn gedroogde druiven. Ze worden niet gezoet, want rozijnen zijn al zoet van zichzelf. Een erg gezond snoepje voor de kids, ze houden er allemaal van!  Ook lekker door salades, muesli, appeltaart, koeken en cakes. Je vindt ze vaak terug in een notenmix. 100% puur natuur. Voor recepten en voedingswaarden, scroll naar beneden. 

  € 1,40
 • € 1,65

  Onze pinda's worden gebrand met liefde en dat proef je. Niet alleen is de pinda een gezonde peulvrucht, het is een onmisbaar snoepje voor bij de borrel of hapje tussendoor. Ook heerlijk om mee te koken.  U kunt hieronder kiezen voor de gebrande, ongebrande, gezouten of ongezouten varianten.  Voor voedingswaarden en recepten, scroll naar beneden.

  € 1,65
 • € 4,11

  Macadamia noten bevatten veel eiwitten, vezels, vitaminen (B1, B2, B3, B11 en E) en mineralen (magnesium, fosfor, calcium, ijzer, kalium en zink). Het is een misverstand dat deze "vette" noot een dikmaker is; in tegendeel zelfs! Macadamia's bevatten gezonde, onverzadigde vetten, die vetopname juist tegen gaan en cholesterol verlagen.  Voor voedingswaarden...

  € 4,11
Resultaat 1 - 16 van 96 artikelen