Mixen Er zijn 14 producten.

 • € 2,00

  Een heerlijke mix voor de zoete liefhebber bestaande uit verschillende soorten rozijnen, suikerpinda's, en allerlei chocoladeproducten. 

  € 2,00
 • € 1,85

  Chinamix is een lekkere mix van rijstcrackers, shanghai noten en vliespinda's. Een gezond tussendoortje.  Chinamix wordt geleverd in een verpakking van 175 gram.  Voor voedingswaarden, scroll naar beneden. 

  € 1,85
 • € 2,25

  Een heerlijke mix van chocolade rozijnen, pinda's en yoghurt banaantjes. Echt voor ieder wat wils! Voor voedingswaarden, scroll naar beneden. 

  € 2,25
 • € 3,95

  De cranberry notenmix is een heerlijke gebrande mix van luxe noten en cranberries. Voor een gezond tussendoortje, of bij de borrel!

  € 3,95
 • € 2,20

  Een lekkere mix van noten en zuidvruchten. Om zo te snoepen of door het ontbijt. Deze mix bestaat oa. uit walnoten, amandelen, ananas, papaja, cranberry's, banaantjes en cocossnippers. Voor voedingswaarden en recepten, scroll naar beneden.

  € 2,20
 • € 5,50

  Een heerlijke mix van luxe noten die al het goede van noten in zicht heeft! Cashews, macadamia's, amandelen en pecannoten. Een handje van deze mix en de "schijf van 5" is compleet!  100% natuurlijk, gebrand op een plantaardige olie, vers van onze markt bij u thuis.  Met of zonder zout? Geef hieronder uw voorkeur aan.  Voor voedingswaarden en recepten,...

  € 5,50
 • € 2,25

  De Marktmix combineert het beste van de Markt in één heerlijke vers gebrande mix die bestaat uit verschillende soorten pinda's, cashewnoten, rozijnen en cranberries. Lekker voor bij de borrel of gewoon op tafel met het gezin.  Voor voedingswaarden en recepten, scroll naar beneden.

  € 2,25
 • € 4,50

  Een handje noten en u heeft een belangrijk deel van de schijf van 5 al binnen! We hebben heerlijke mixen voor u samengesteld. Kies bijvoorbeeld voor deze heerlijke naturel mix bestaande uit amandelen, hazelnoten, paranoten, walnoten. Heerlijk als gezond tussendoortje, door het ontbijt, in zelf gebakken brood of in andere gerechten.   Voor voedingswaarden...

  € 4,50
 • € 4,50

  Een handje noten en u heeft een belangrijk deel van de schijf van 5 al binnen! We hebben heerlijke mixen voor u samengesteld. Kies bijvoorbeeld voor deze heerlijke naturel mix bestaande uit amandelen, hazelnoten, cashews en walnoten. Heerlijk als gezond tussendoortje, door het ontbijt, in zelf gebakken brood of in andere gerechten.   Voor voedingswaarden...

  € 4,50
 • € 2,50

  Pepitamix is een heerlijke vers gebrande mix van verschillende soorten pinda's, cashewnoten, pecannoten, amandelen en pepitapitten.

  € 2,50
 • € 3,95

  De seizoensmix is een herfstige mix die bestaat uit pinda's, cashews, pecannoten, macadamia's, hazelnoten en pepitapitjes. Lekker voor bij de kachel als het buiten guur en koud is.  Wilt u de mix gezouten, of ongezouten? Geef hieronder uw voorkeur aan.  Voor voedingswaarden en recepten, scroll naar beneden.

  € 3,95
 • € 1,95

  De Sportmix is een heerlijke mix van vers gebrande pinda's en rozijnen. Altijd ongezouten. Lekker voor bij de borrel of gewoon op tafel met het gezin, studie of na het sporten! Voor voedingswaarden en recepten, scroll naar beneden.

  € 1,95
 • € 2,95

  Studentenhaver wordt ook wel Elitehaver genoemd. Geeft een onmiddellijke oppepper van de NATUURLIJKE suikers in de rozijnen, gecombineerd met de gezonde vetten van walnoten, paranoten, amandelen en hazelnoten. Goed voor het brien, vandaar de naam "studentenhaver". Onbewerkt, dus 100% natuurlijk! Voor voedingswaarden en recepten, scroll naar beneden. 

  € 2,95
 • € 5,95

  De meest luxe mix die u waar dan ook kunt vinden! Cashews, macadamia's, gepelde pistachenoten en pecannoten. Een handje van deze mix en de "schijf van 5" is compleet! 100% natuurlijk, gebrand op een plantaardige olie, vers van onze markt bij u thuis gebracht. Met of zonder zout? Geef hieronder uw voorkeur aan.  Voor voedingswaarden en recepten, scroll...

  € 5,95
Resultaat 1 - 14 van 14 artikelen