Gebrande Notenmixen Er zijn 10 producten.

 • € 1,85

  Bij een feestje horen borrelnootjes! Heerlijke pinda's met een krokant laagje. Wordt geleverd in een verpakking van 150 gram.  Voor voedingswaarden en recepten, scroll naar beneden.

  € 1,85
 • € 2,00

  Een heerlijke mix voor de zoete liefhebber bestaande uit verschillende soorten rozijnen, suikerpinda's, en allerlei chocoladeproducten. 

  € 2,00
 • € 1,85

  Chinamix is een lekkere mix van rijstcrackers, shanghai noten en vliespinda's. Een gezond tussendoortje.  Chinamix wordt geleverd in een verpakking van 175 gram.  Voor voedingswaarden, scroll naar beneden. 

  € 1,85
 • € 3,95

  De cranberry notenmix is een heerlijke gebrande mix van luxe noten en cranberries. Voor een gezond tussendoortje, of bij de borrel!

  € 3,95
 • € 5,50

  Een heerlijke mix van luxe noten die al het goede van noten in zicht heeft! Cashews, macadamia's, amandelen en pecannoten. Een handje van deze mix en de "schijf van 5" is compleet!  100% natuurlijk, gebrand op een plantaardige olie, vers van onze markt bij u thuis.  Met of zonder zout? Geef hieronder uw voorkeur aan.  Voor voedingswaarden en recepten,...

  € 5,50
 • € 2,25

  De Marktmix combineert het beste van de Markt in één heerlijke vers gebrande mix die bestaat uit verschillende soorten pinda's, cashewnoten, rozijnen en cranberries. Lekker voor bij de borrel of gewoon op tafel met het gezin.  Voor voedingswaarden en recepten, scroll naar beneden.

  € 2,25
 • € 2,50

  Pepitamix is een heerlijke vers gebrande mix van verschillende soorten pinda's, cashewnoten, pecannoten, amandelen en pepitapitten.

  € 2,50
 • € 3,95

  De seizoensmix is een herfstige mix die bestaat uit pinda's, cashews, pecannoten, macadamia's, hazelnoten en pepitapitjes. Lekker voor bij de kachel als het buiten guur en koud is.  Wilt u de mix gezouten, of ongezouten? Geef hieronder uw voorkeur aan.  Voor voedingswaarden en recepten, scroll naar beneden.

  € 3,95
 • € 1,95

  De Sportmix is een heerlijke mix van vers gebrande pinda's en rozijnen. Altijd ongezouten. Lekker voor bij de borrel of gewoon op tafel met het gezin, studie of na het sporten! Voor voedingswaarden en recepten, scroll naar beneden.

  € 1,95
 • € 5,95

  De meest luxe mix die u waar dan ook kunt vinden! Cashews, macadamia's, gepelde pistachenoten en pecannoten. Een handje van deze mix en de "schijf van 5" is compleet! 100% natuurlijk, gebrand op een plantaardige olie, vers van onze markt bij u thuis gebracht. Met of zonder zout? Geef hieronder uw voorkeur aan.  Voor voedingswaarden en recepten, scroll...

  € 5,95
Resultaat 1 - 10 van 10 artikelen