Ontbijt Er zijn 10 producten.

 • € 1,45

  Te gebruiken voor griesmeelpap of griesmeelpudding, volgens oma's recept. Amandelgries wordt geleverd in een bakje van 200 gram. Een liter melk erbij en je hebt een heerlijk gerecht. Voor voedingswaarden en recepten, scroll naar beneden.

  € 1,45
 • € 2,50

  Pure cacao is rijk aan flavonoïden en antioxidant (ontstekingsremmend). Heerlijk door shakes of in (bak)gerechten. Voor voedingswaarden en recepten, scroll naar beneden.

  € 2,50
 • € 2,30

  Een goede start van de dag met gerste-, haver- en tarwevlokken. Heerlijk met wat yoghurt, te combineren met bijvoorbeeld rozijnen en een handje rauwe noten. Ontbijten als een koning(in)! 100% natuurlijk en ongezoet. Voor voedingswaarden en recepten, scroll naar beneden.

  € 2,30
 • € 1,10

  Een goede start van de dag met gebroken havervlokken. Heerlijk met wat yoghurt of om havermout van te maken, te combineren met bijvoorbeeld rozijnen en een handje rauwe noten. Ontbijten als een koning(in)! 100% natuurlijk en ongezoet. Voor voedingswaarden en recepten, scroll naar beneden.

  € 1,10
 • € 1,10

  Een goede start van de dag met hele havervlokken. Heerlijk met wat yoghurt of om havermout van te maken, te combineren met bijvoorbeeld rozijnen en een handje rauwe noten. Ontbijten als een koning(in)! 100% natuurlijk en ongezoet. Voor voedingswaarden en recepten, scroll naar beneden.

  € 1,10
 • € 1,00

  Lijnzaad rijk aan alfa-linoleenzuur, een omega-3-vetzuur. En dat is belangrijk voor je hart en bloedvaten. Daarnaast bevat lijnzaad onder andere vitamine B1 en 2, calcium, magnesium, zink en kalium. Lijnzaad vooral gebruikt voor het bevorderen van de stoelgang. Het zaadje is zeer rijk aan vezels. Te gebruiken door shakes of door het ontbijt.  Wordt...

  € 1,00
 • € 1,95

  Een goede start van de dag met havervlokken en een rijke vulling van zaden, pitten, zuidvruchten en cosos. Ongezoet! Heerlijk met wat yoghurt, te combineren met bijvoorbeeld rozijnen en een handje rauwe noten. Ontbijten als een koning(in)! 100% natuurlijk en ongezoet. Voor voedingswaarden en recepten, scroll naar beneden.

  € 1,95
 • € 2,50

  Een goede start van de dag met driegranenmuesli, met verte- haver- en tarwevlokken, rozijnen, papajablokjes en hazelnoten. Ongezoet! Heerlijk met wat yoghurt, te combineren met bijvoorbeeld lijnzaad en een handje rauwe noten. Ontbijten als een koning(in)! 100% natuurlijk en ongezoet. Voor voedingswaarden en recepten, scroll naar beneden.

  € 2,50
 • € 2,95

  Studentenhaver wordt ook wel Elitehaver genoemd. Geeft een onmiddellijke oppepper van de NATUURLIJKE suikers in de rozijnen, gecombineerd met de gezonde vetten van walnoten, paranoten, amandelen en hazelnoten. Goed voor het brien, vandaar de naam "studentenhaver". Onbewerkt, dus 100% natuurlijk! Voor voedingswaarden en recepten, scroll naar beneden. 

  € 2,95
 • € 1,50

  Te gebruiken voor griesmeelpap of griesmeelpudding, volgens oma's recept. Vruchtengries wordt geleverd in een bakje van 200 gram. Een liter melk erbij en je hebt een heerlijk gerecht. Voor voedingswaarden en recepten, scroll naar beneden.

  € 1,50
Resultaat 1 - 10 van 10 artikelen