Muesli & ontbijtgranen Er zijn 5 producten.

 • € 2,30

  Een goede start van de dag met gerste-, haver- en tarwevlokken. Heerlijk met wat yoghurt, te combineren met bijvoorbeeld rozijnen en een handje rauwe noten. Ontbijten als een koning(in)! 100% natuurlijk en ongezoet. Voor voedingswaarden en recepten, scroll naar beneden.

  € 2,30
 • € 1,10

  Een goede start van de dag met gebroken havervlokken. Heerlijk met wat yoghurt of om havermout van te maken, te combineren met bijvoorbeeld rozijnen en een handje rauwe noten. Ontbijten als een koning(in)! 100% natuurlijk en ongezoet. Voor voedingswaarden en recepten, scroll naar beneden.

  € 1,10
 • € 1,10

  Een goede start van de dag met hele havervlokken. Heerlijk met wat yoghurt of om havermout van te maken, te combineren met bijvoorbeeld rozijnen en een handje rauwe noten. Ontbijten als een koning(in)! 100% natuurlijk en ongezoet. Voor voedingswaarden en recepten, scroll naar beneden.

  € 1,10
 • € 1,95

  Een goede start van de dag met havervlokken en een rijke vulling van zaden, pitten, zuidvruchten en cosos. Ongezoet! Heerlijk met wat yoghurt, te combineren met bijvoorbeeld rozijnen en een handje rauwe noten. Ontbijten als een koning(in)! 100% natuurlijk en ongezoet. Voor voedingswaarden en recepten, scroll naar beneden.

  € 1,95
 • € 2,50

  Een goede start van de dag met driegranenmuesli, met verte- haver- en tarwevlokken, rozijnen, papajablokjes en hazelnoten. Ongezoet! Heerlijk met wat yoghurt, te combineren met bijvoorbeeld lijnzaad en een handje rauwe noten. Ontbijten als een koning(in)! 100% natuurlijk en ongezoet. Voor voedingswaarden en recepten, scroll naar beneden.

  € 2,50
Resultaat 1 - 5 van 5 artikelen