Abrikozen Er zijn 6 producten.

 • € 1,00

  Een gezonde snack voor tussendoor en heerlijk in uw gerechten. Onze zoete abrikozen zijn rijk aan vezels, vitaminen en mineralen. Abrikozen passen in elk dieet. Zonder toegevoegde suikers of andere toevoegingen. Puur natuur! Wordt geleverd in een verpakking van 150 gram. Voor voedingswaarden en recepten, scroll naar beneden. 

  € 1,00
 • € 2,95

  Donkere of ongezwaveld abrikozen zijn zoet van smaak en zijn rijk aan vezels, kalium en vitaminen. Ongezoet, dus een gezonde snack voor iedereen of heerlijk in uw gerechten.  Scroll naar beneden voor voedingswaarden en recepten.

  € 2,95
 • € 3,75

  Een lekkere ongezoete mix van gedroogde vruchten. Om zo te snoepen of voor door het ontbijt. Deze mix bestaat oa. uit perzik, peer, abrikozen en appel. Voor voedingswaarden en recepten, scroll naar beneden.

  € 3,75
 • € 2,50

  Met deze heerlijke mix van zoete abrikozen, pruimen en appeltjes waan je je weer even bij oma aan tafel! Heerlijk als warme maaltijd, of als nagerecht.  Ongezoet, puur natuur!  Voor voedingswaarden en recepten, scroll naar beneden. 

  € 2,50
 • € 2,50

  Een gezonde snack voor tussendoor en heerlijk in uw gerechten. Onze zoete abrikozen zijn rijk aan vezels, vitaminen en mineralen. Abrikozen passen in elk dieet. Zonder toegevoegde suikers of andere toevoegingen. Puur natuur! Voor voedingswaarden en recepten, scroll naar beneden. 

  € 2,50
 • € 4,50

  Zure abrikozen zijn een heerlijke snack en goed voor de gezondheid. Zure abrikozen hebben een bloeddrukverlagende werking, versterken het immuunsysteem en dragen bij aan een gezonde huid.  Zo te eten, of even wellen, dat is aan u! 

  € 4,50
Resultaat 1 - 6 van 6 artikelen