Tropisch fruit Er zijn 7 producten.

 • € 2,20

  Ananas-papaja mix zit vol met vitamine C. Te gebruiken als lekker snack of voor uw gerechten. Gezoet met rietsuiker.  Voor voedingswaarden en recepten, scroll naar beneden.

  € 2,20
 • € 2,50

  Ananas zit vol met vitamine C. Te gebruiken als lekkere snack of voor uw gerechten. Gezoet met rietsuiker.  Voor voedingswaarden en recepten, scroll naar beneden.

  € 2,50
 • € 1,50

  Een heerlijke snack of te gebruiken in uw gerechten. Gemaakt van bananen die worden gedompeld in rietsuiker en gefrituurd in cocos-olie. Voor voedingswaarden en recepten, scroll naar beneden.

  € 1,50
 • € 3,75

  Een lekkere ongezoete mix van gedroogde vruchten. Om zo te snoepen of voor door het ontbijt. Deze mix bestaat oa. uit perzik, peer, abrikozen en appel. Voor voedingswaarden en recepten, scroll naar beneden.

  € 3,75
 • € 2,75

  Een lekkere mix van gedroogde vruchten. Om zo te snoepen of door het ontbijt. Deze mix bestaat oa. uit ananas, papaja, mango en kiwi. Voor voedingswaarden en recepten, scroll naar beneden.

  € 2,75
 • € 2,50

  Mango wordt de "King of Fruits" genoemd met een reden; in deze vrucht zitten ongelooflijk veel (geconcentreerde) vitaminen en mineralen. Lekker om zo te snoepen, in uw shakes, om mee te koken (bijvoorbeeld Tutti Frutti) en in uw (na)gerechten.  Voor voedingswaarden en recepten, scroll naar beneden.

  € 2,50
 • € 2,95

  Mango wordt de "King of Fruits" genoemd met een reden; in deze vrucht zitten ongelooflijk veel (geconcentreerde) vitaminen en mineralen. Ongezoete Mango stukjes zijn lekker om zo te snoepen, in uw shakes, om mee te koken (bijvoorbeeld Tutti Frutti) en in uw (na)gerechten.  Voor voedingswaarden en recepten, scroll naar beneden.

  € 2,95
Resultaat 1 - 7 van 7 artikelen